Nuru masáž

Cítite sa bez nálady, unudený a unavený? Nebaví vás už typický stereotyp, zažívať to isté každý deň? Nie ste sami, a sme radi že ste sa dopracovali k tomuto článku, pretože vám ponúkame možnosť ako vypadnúť z nudy, ako si zregenerovať telo aj dušu zároveň. Dnes si predstavíme špeciálny typ masáže, ktorý nezažijete len tak hocikde. Nuru masáž je druh erotickej masáže, ktorá je určená pre všetkých mužov túžiacich po poriadnom uspokojení a vášni. Je poskytovaná v špeciálnych tantrických salónoch, kde pracujú veľmi skúsené masérky, ktoré vedia ako vás rozpáliť čo najviac.

nuru

Pýtate sa, ako prebieha celá táto nuru masáž Tantradiamond? V skratke, keď prídete do salónu, privíta vás príjemná upokojujúca atmosféra, prítmie a sviečky. Samotná procedúra začína však až spoločnou sprchou, ktorú absolvujete s masérkou. V sprche sa dokonale uvoľníte, spoznáte telo krásnej masérky pod teplou príjemnou vodou. Keď ste už dostatočne naladený na erotiku, prechádzate na posteľ, kde na vás masérka naleje špeciálny nuru olejček. Ide o prírodný voňavý olej, ktorý slúži na lepšie kĺzanie tiel. V tejto masáži ide totiž o kontakt medzi vami a masérkou, teda ide o telo na telo.

masaz

Po stimulácii celého tela pomocou olejčeka a šikovných rúk vás začne profesionálka uspokojovať pomocou celého svojho tela. Zvyčajne to mužov vzrušuje až tak veľmi, že po nejakej dobe dosiahnu obrovské vyvrcholenie, v podobe orgazmu. Celá masáž je vedená na vlnách nespútanosti, erotiky a veľkej vášne. Nuru masáž je síce podobná tej tantrickej, no vo veľa veciach sa aj líšia, preto je iba na vás, ktorú si zvolíte vy sami. V salónoch sú totiž poskytované aj iné služby, veľmi podobné nuru masáži.

Túžite aj vy po niečom takom vzrušujúcom a relaxačnom zároveň? Potom je práve tento salón určený pre vás. Načerpáte tu novú energiu, obnovíte svoju sexualitu a domov budete odchádzať s úsmevom.